Hogyan tervezz meg egy mikro vagy elopment esküvőt?

4 egyszerű lépés a stresszmentes szervezéshez:

 

  1. Válaszd ki a dátumot!

Első körben elég, ha azzal tisztában vagytok, hogy melyik év, milyen évszak az, ami nektek bejön. Szeretitek a tavaszi virágokat, az éledő természetet, vagy inkább a színpompás őszi táj a kedvencetek? Befolyásolhatja a helyszín is, ha pl. ragaszkodtok egy konkrét helyhez, lehet, hogy ott ősszel folyton esik az eső, ezért le van zárva a helyszín, vagy nyáron annyira tele van turistával, hogy lehetetlen bensőséges ceremóniát tartani.

 

  1. Válaszd ki a helyszínt!

Kedvencetek a hegyek, szerettek túrázni vagy inkább a tengerpart hoz lázba titeket, esetleg a városnéző kalandorok közé tartoztok? Hajlandók vagytok messzebbre is elutazni egy hely kedvéért vagy inkább maradtok a kertben tartott partinál? Visszamennétek egy fontos esemény – találkozás, első csók – helyszínére? Ezekre a kérdésekre csak ti ketten tudjátok a választ.

 

  1. Találd ki a részleteket!

Keres olyan szolgáltatókat, akikre szükséged van: virágos, sminkes, fotós, ruha, torta. Érdemes a fotóst előre megkérdezni a helyszínről, mielőtt bármit is lefixálnátok, hiszen ő más szemmel nézi, és lehet tud ajánlani mást vagy akár jobbat és a nap megtervezésében is tud segíteni.