Szia - Angi vagyok

„[..] azt szeretem a fényképekben, hogy olyan pillanatokat örökítenek meg, amik örökre elmúltak és soha nem hozhatók vissza

A miértem

Az igazi női szépség, valahonnan a lélek legmélyéről fakad. Onnan mélyről sugárzik, és soha meg nem szűnik sugározni. Amíg a nő a szívére hallgat, addig szép marad nyolcvan évesen is. A szív rajzolja a ráncokat az arcra. A kívül-belül szép nő igazi különleges szépség, kifinomult érzékekkel, sok megélt, megértett tapasztalattal. 

Sajnos nagyon gyakran mi nők csak kritizáljuk egymàst vagy magunkat ahelyett, hogy kiàllnànk egymàs mellett, és belátnánk, hogy minden Nő gyönyörű a maga módján.

Szeretném megmutatni elsősorban a nőknek, hogy milyen csodálatosak, egyediek és ez teszi őket széppé!

„Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.”

Audrey Hepburn

Apróságok

szeretek nevetni… megrögzött optimista vagyok…. imádom a természetet, minden évszakban… szeretem új emberekkel felfedezni a világot…. ha tehetném, a Föld minden zugát bejárnám… a könyvek sokkal jobban lekötnek, mint a filmek…inkább bor, mint sör…inkább cica, mint kutya… inkább piros, mint kék…

Folytassam még, vagy már majdnem barátok is vagyunk 🙂 ?