Páros / Jegyes fotózás

A szerelem nem arról szól, hogy megtalálod akivel le akarod élni az életed, hanem arról, hogy megtalálod, aki nélkül nem tudod leélni. A szeretet összehozza az embereket és én nagyon örülök, hogy a ti szerelmetek ide vezetett titeket hozzám. Én azért vagyok itt, hogy megörökítsem a az egymás iránti érzéseiteket.

A szerelem ha igazi, nagyobb erő, mint a szabadság vágya.

Müller Péter

Mire számíthatsz?

Arra használom a tapasztalatomat, hogy a legjobb formátokat hozzátok

Ne aggódjatok amiatt, hogy nem tudjátok mit csináljatok a fotózás alatt, vagy hogy bénán néztek ki. Én azért vagyok, hogy írányítsalak, segítsek megmutatni a képeken keresztül az egymás iránti érzéseiteket.

Én leszek a legnagyobb rajongótok

Ki ne szeretne egy olyan fotóst, aki képes titeket ellazítani a fényképezőgép előtt és a legjobb oldalatokat képes megmutatni a képeken?! Végig támogatlak, erősítelek, szurkolok, ha kell hülyét csinálok magamból, hogy feloldjam a gátlásaitokat és olyan képek szülessenek, amit évek multával is szívesen vesztek elő.

Végig csak rátok figyelek

Olyan fotós vagyok, aki őszintén meg akar ismerni titeket, mert nekem Ti nem csak újabb ügyfelek vagytok. Egyedi a kapcsolatotok is, és én boldog vagyok, hogy megörökíthetem a szerelmeteket.

Páros fotós csomagok

Normál csomag

35 000
  • 60 perc fotózás
  • 20 db retusált fotó
  • egy szett ruha
  • online átadás egyedi galériában,egyedi linkkel

Extra csomag

50 000
  • 90-100 perc fotózás
  • 40 db retusált fotó
  • több féle ruha
  • online átadás egyedi galériában,egyedi linkkel

SZERELEM, ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhan, fél szárnyát kölcsönadja.

Szabó Éva

Lépj kapcsolatba velem!

Kérj ingyenes, kötelezettség mentes ajánlatot!

Kérdéseid vannak?

Gyakran Ismételt Kérdések

A kapcsolat menüpont alatt találtok egy űrlapot, amin keresztül elértek engem. Ezután megbeszélünk egy személyes/skypeos konzultációt. Elmondjátok,  ha van konkrét elképzelésetek, beszélgetünk kicsit, és el tudjuk dönteni, hogy megvan-e a szimpátia, tudunk-e majd együtt dolgozni. Amennyiben igen, szerződést kötünk, amiben biztosítjuk a kötelezettségeinket, illetve foglalót is fogok tőletek kérni. 

A foglalás a szerződés megkötésével és 30.000 Ft befizetésével válik véglegessé. A maradékot a fotózáskor kell kifizetni.

A telephelyem Siófok, de az ország bármely területén, illetve az ország határain kívül is vállalok fotózásokat. Szívesen utazom bárhová, ilyenkor plusz útiköltséggel kell számolni, de ezt külön tételként jelzem az árajánlatban!

A fotózást követően online megosztom veletek a kisméretű fotókat, amikből kiválasztjátok a csomagnak megfelelő számú képet. Ezeket én 2 héten belül kidolgozom, vagyis az utómunkálat során a képek kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekció beállítást kapnak, ezenkívül kijavítom a bőr esetleges hibáit. 

Sose adok át nyers képeket! Az elkészült fotók az utólagos egyedi kidolgozásnak köszönhetően lesznek jók. A nyers képek olyanok, mint a főzésnél a nyersanyagok: azokat még fel kell dolgozni, hogy a kész étel elkészüljön. 

Fotósként nekem valószínúleg mást jelent a rossz idő, mint nektek. Amennyiben a körülmények nem kedveznek a fotózásnak, új időpontot egyeztetünk, legvégső esetben pedig áttesszük beltérre.

HELLÓ, ANGI VAGYOK!

Ha találgatnom kellene, hogyan érezheted most magad, azt mondanám, hogy valószínűleg izgatott vagy és talán már egy kicsit eleged is van a keresgélésből.

HIDD EL, MEGÉRTEM!

Legyen szó bármelyik fajta fotózásról, amit kínálok – esküvő, páros, kismama vagy épp a glamour és budoir fotózásnál könnyen bele tud veszni az ember az internet kínálta rengeteg lehetőségbe.

ISMERŐS, UGYE?  

Fotós választásánál két dologra kell mindenképp figyelni: első, hogy legyen meg a szimpátia köztetek, a másik, hogy a fotói és az utómunka stílusa olyan legyen, ami neked tetszik.  

Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt megteheted: