Kismama fotózás

Egy nő életében az egyik legszebb és legizgalmasabb időszak a várandósság ideje.

 

A várandósság időszaka egy pillanat alatt el tud repülni

a csodálatos várakozás örömteli pillanatait szeretném maradandóvá varázsolni

„Az Élet megajándékozott

Erővel, hogy gyermeket szüljek,

Erővel, hogy Anya lehessek,

Erővel, hogy valakit jobban szerethessek saját magamnál!”

Mire számíthatsz?

Mikor ajánlott egy kismama fényképezése?

A Kismamafotózásra a legideálisabb időpont a harmadik trimeszter, hiszen ekkora éri el a pocak azt a méretet, amiről már csodálatos, látványos fotók készülhetnek. A várandóság 28-36. hete közé érdemes betervezni a fotózást, de például ikerterhességnél ez valószínűleg korábbra fog esni.

A kismamák többsége ekkor félúton van a kezdeti fáradékonyság és az utolső hetekre jellemző nehézkességen, ragyognak a várakozástól és a boldogságtól.

A te döntésed, hogy egyedül vagy a pároddalállsz a kamera elé, esetleg a nagyobb gyerkőv is szerepeljen néhány képen.

Beltéri fotózás - stúdió vagy otthon

A beltéri fotózások leginkább Székesfehérváron, vagy Budapesten jó felszerelt stúdiókban történnek.

HA azonban a saját, vagy ismerős, rokon otthona tágas terekkel, nagy abalakokkal, világos falakkal rendelkezik, nagyon szívesen tartom a fotózást ilyen helyszínen is.

Amennyiben igényled, a fodrász és sminkes 1,5 órával a fotózás előtt elkezdi a munkáját, hogy kényelmesen, minden percet kiélvezve készülhess fel a fotózásra, ami körülbelül 1 órát vesz igénybe.

A fotózás napján a stúdióban találkozunk és készítünk néhány gyönyörű képet! NAgyjából két hét múlva készülnek el a képeid, amiket online fogo átküldeni.

Fotózás kültéren

Amennyiben az időjárás megengedi, lehetőség van kültéri fotózásra. Ez jelentheti az udvarotokat, a városi környezetet, sétányt, parkot, erdőt...Az évszaknak és a stílusodnak megfelelő helyszínt keresünk majd. Usually our sessions start at around 1 - 1.5 hours before sunset to get that beautiful golden light. Full access to the studio wardrobe is also included on all outdoor sessions. We will schedule your hair and makeup artist at the studio around 2 hours before your outdoor session starts. It will be enough time to get ready and travel to the location we choose. Our outdoor session goes for about 1 hour.

A kinti fotózások általában 1,5 órával naplemente előtt kezdődnek, hogy a legszebb fényeket tudjuk használni, de ez is helyszín és kliens függő.

Ebben az esetben szintén van lehetőség fodrász és sminkes igénybe vételére, akik 2 órával a kezdés előtt kezelésbe vesznek téged, hogy aztán időben a helyszínen lehessünk.

Galéria

Kismama fotós csomagok

1. csomag

 • 60 perc fotózás
 • kismama és kellékek (ultrahang, kiscipő, stb)
 • 2 szett ruha (saját)
 • 40 db retusált fotó
 • online átadás egyedi galériában, egyedi linkkel

2. csomag

 • 90 perc fotózás
 • kismama, kispapa és kellékek (ultrahang, kiscipő, stb)
 • 2-3 szett ruha (saját)
 • 60 db retusált fotó
 • fekete-fehér képek
 • online átadás egyedi galériában, egyedi linkkel

A gyermekünk iránt érzett szeretet olyan, mint a szerelem, csak mélyebbről jön, sokkal erősebb és bármi is történjen, ez örökké tart.

Lépj kapcsolatba velem!

Kérj ingyenes, kötelezettség mentes ajánlatot!

Kérdéseid vannak?

Gyakran Ismételt Kérdések

A kapcsolat menüpont alatt találtsz egy űrlapot, amin keresztül elérsz engem. Ezután megbeszélünk egy személyes/skypeos konzultációt. Elmondod,  ha van konkrét elképzelésed, beszélgetünk kicsit, és el tudjuk dönteni, hogy megvan-e a szimpátia, tudunk-e majd együtt dolgozni. Amennyiben igen, szerződést kötünk, amiben biztosítjuk a kötelezettségeinket, illetve foglalót is fogok tőled kérni. 

Körülbelül 4 héttel korábban, mint a tervezett fotózás. Ha tesó is részt vesz a fotózáson, az ő napirendjéhez is igazodni kell, emiatt leszűkülhet a szóba jöhető időpontok száma, ezt mindenképp vedd figyelembe!

A foglalás a szerződés megkötésével és 30.000 Ft befizetésével válik véglegessé. A maradékot a fotózáskor kell kifizetni.

Az előzetes beszélgetés során kérdéseket teszek majd fel, ami alapján lesz egy pár javaslatom, de alapvetően fehérneműket érdemes hozni, pólót, inget, csinos köntöst, kardigánt és bármit, amit szeretnél felvenni, a helyszínen úgyis megbeszéljük, mit használjunk.

A telephelyem Siófok, de az ország bármely területén, illetve az ország határain kívül is vállalok fotózásokat. Szívesen utazom bárhová, ilyenkor plusz útiköltséggel kell számolni, de ezt külön tételként jelzem az árajánlatban!

Semmi akadálya, ez teljesen tőletek függ. Ez esetben viszont a nagyobb csomaggal kell számolnotok, mert így hosszabb időt vesz igénybe a fotózás.

A fotózást követően online megosztom veled a kisméretű fotókat, amikből kiválasztod a csomagnak megfelelő számú képet. Ezeket én 2 héten belül kidolgozom, vagyis az utómunkálat során a képek kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekció beállítást kapnak, ezenkívül kijavítom a bőr esetleges hibáit. 

Sose adok át nyers képeket! Az elkészült fotók az utólagos egyedi kidolgozásnak köszönhetően lesznek jók. A nyers képek olyanok, mint a főzésnél a nyersanyagok: azokat még fel kell dolgozni, hogy a kész étel elkészüljön. 

HELLÓ, ANGI VAGYOK!

Ha találgatnom kellene, hogyan érezheted most magad, azt mondanám, hogy valószínűleg izgatott vagy és talán már egy kicsit eleged is van a keresgélésből.

HIDD EL, MEGÉRTEM!

Legyen szó bármelyik fajta fotózásról, amit kínálok – esküvő, páros, kismama vagy épp a glamour és budoir fotózásnál könnyen bele tud veszni az ember az internet kínálta rengeteg lehetőségbe.

ISMERŐS, UGYE?  

Fotós választásánál két dologra kell mindenképp figyelni: első, hogy legyen meg a szimpátia köztetek, a másik, hogy a fotói és az utómunka stílusa olyan legyen, ami neked tetszik.  

Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt megteheted: