Glamour és Budoir fotózás

A Glamour és Budoir fotózás megtanít arra, hogy olyannak fogadd el és szeresd magad, amilyen vagy. Magabiztos légy, ragyogj a bőrödben. Az önszeretet és önmagunk elismerésének egyik legnagyszerűbb módja. 

Foglalj időpontot, hogy megünnepeld ha elérted a kitűzött fitnesz célt, a saját vagy a párod születésnapját, egy évfordulót, egy ünnepet, nyaralást vagy csak azt az egyszerű tényt, hogy CSODÁLATOS VAGY!

A glamour és budoir fotózás egy csodálatos alkalom, hogy a mindennapi rohanásban sokszor háttérbe szorult nőiességedet előtérbe helyezd, megnöveld az önbizalmadat és emékeztessen arra, hogy úgy vagy szép, ahogy vagy.

Ez egy olyan élmény, amit soha nem fogsz elfelejteni!

Mire számíthatsz?

Mit jelent a glamour és a budoir fotózás?

A glamour és a budoir fotózás során a nőiességet emeljük ki, amiben nagy segítségünkre van a megfelelő ruha, haj és smink.

Mindkét fotózás középpontjában a NŐ áll, de a boudoir fotózás esetén sokkal inkább előtérbe kerül a szexi, kacér énünk, amit a kevesebb ruha és a pózok is elősegítenek.

Napjainkban, mikor a nőknek köztudottan rengeteg szerepben kell helytállniuk egyszerre, sokszor háttérbe kerül a nőiesség. Pedig ez egy olyan pillér, ami befolyással van életünk többi területére is, sőt önbizalmunkra és önképünkre is.

Míg megérkezéskor a legtöbb hölgy ideges, távozáskor viszont mindenki mosolyog, tele vannak energiával. Az újonnan felfedezett ÖNBIZALOM ragyog rajtuk.

Mivel készülj?

Mindig jó ötlet olyan darabokat magaddal hozni, amiben kényelmesen érzed magad. Kedvenceim közé tartoznak a vállra lecsúszó bő pulóverek, body-k, cuki bugyik, corsetek, szexi cipők. Érdemes profi fodrász és sminkes segítségét igénybe venni, mert ez is felerősíti az élményt és egyébként is, minden nő megérdemel egy kis kényeztetést!

Néhány ötlet az öltözékedhez (Ne stresszelj rajta túl sokat!) 1. A párod sport felszerelése, nyakkendője, kalapja/sapkája 2. A párod egyik inge, pulóvere vagy bármilyen nagyméretű ing, pulóver 3. Egy egyszerű póló cuki bugyival 4. Nőies köntös, hálóruha, harisnyakötő, ha esküvő előtt/után vagy a fátylad, ékszereid 5. Tulajdonképpen bármelyik fehérneműd, amiben jól érzed magad

Ne felejtsd, a természetes szépségedet akarjuk kiemelni. Nincs szükséged sok kiegészítőre, öltözetre vagy bármi egyéb segítségre, hogy elképesztően nézz ki. Ha nem szereted bizonyos testrészeidet, vagy van rajtad néhány kiló súlyfelesleg, amit el szeretnél rejteni, csak szólj és biztos lehetsz benne, hogy „eltüntetem” ezeket: minden a megfelelő fényeken és pózokon múlik!

Glamour és Budoir fotós csomagok

1. csomag

75 000
 • 2 órás fotózás
 • professzionális smink és frizura
 • 2-3 szett ruha
 • 10 retusált fotó
 • retusált képek átadása 2 héten belül
 • online átadás egyedi galériában,egyedi linkkel

2. csomag

95 000
 • 3 órás fotózás
 • professzionális smink és frizura
 • 3-4 szett ruha
 • 20 retusált fotó
 • retusált képek átadása 2 héten belül
 • online átadás egyedi galériában,egyedi linkkel

Azokon a napokon, amikor maga alá gyűrnek a negézségek és még az is megfordul a fejedben, hogy nem érsz semmit, NA akkor kell elővenni az itt készült képeket, visszaidézni az élményt, újra átélni a képek segítségével azt a csodálatos pár órát és feltölteni az önbizalom raktárakat, hogy újult energiával nézz szembe, bármit is sodor eléd az ÉLET.

Lépj kapcsolatba velem!

Kérj ingyenes, kötelezettség mentes ajánlatot!

Kérdéseid vannak?

Gyakran Ismételt Kérdések

A kapcsolat menüpont alatt találtsz egy űrlapot, amin keresztül elérsz engem. Ezután megbeszélünk egy személyes/skypeos konzultációt. Elmondod,  ha van konkrét elképzelésed, beszélgetünk kicsit, és el tudjuk dönteni, hogy megvan-e a szimpátia, tudunk-e majd együtt dolgozni. Amennyiben igen, szerződést kötünk, amiben biztosítjuk a kötelezettségeinket, illetve foglalót is fogok tőled kérni. 

Semmi vész, a beszélgetés során kérdéseket teszek majd fel, ami alapján lesz egy pár javaslatom. Ha pedig leszerződünk, küldök egy kiadványt a legfontosabb tudnivalókról, ötlözékekről, hajról, sminkről és minden egyéb apróságról.

A foglalás a szerződés megkötésével és 30.000 Ft befizetésével válik véglegessé. A maradékot a képek átadásakor kell kifizetni.

A telephelyem Siófok, de az ország bármely területén, illetve az ország határain kívül is vállalok fotózásokat. Szívesen utazom bárhová, ilyenkor plusz útiköltséggel kell számolni, de ezt külön tételként jelzem az árajánlatban!

A fotózást követően online megosztom veled a kisméretű fotókat, amikből kiválasztod a csomagnak megfelelő számú képet. Ezeket én 2 héten belül kidolgozom, vagyis az utómunkálat során a képek kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekció beállítást kapnak, ezenkívül kijavítom a bőr esetleges hibáit.  Felhívom a figyelmedet, hogy én a TE egyedi szépségedet szeretném bemutatni, virtuális plasztikai sebészetet NEM vállalok!

Sose adok át nyers képeket! Az elkészült fotók az utólagos egyedi kidolgozásnak köszönhetően lesznek jók. A nyers képek olyanok, mint a főzésnél a nyersanyagok: azokat még fel kell dolgozni, hogy a kész étel elkészüljön. 

HELLÓ, ANGI VAGYOK!

Ha találgatnom kellene, hogyan érezheted most magad, azt mondanám, hogy izgatott vagy és talán már egy kicsit eleged is van a keresgélésből.

HIDD EL, MEGÉRTEM!

Legyen szó bármelyik fajta fotózásról, amit kínálok – esküvő, páros, kismama vagy épp a glamour és budoir fotózásnál könnyen bele tud veszni az ember az internet kínálta rengeteg lehetőségbe.

ISMERŐS, UGYE?  

Fotós választásánál két dologra kell mindenképp figyelni: első, hogy legyen meg a szimpátia köztetek, a másik, hogy a fotói és az utómunka stílusa olyan legyen, ami neked tetszik.  

Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt megteheted: